Wie zijn wij

Wie zijn wij
Autobedrijf Hans Raaymakers in Wijchen is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Wijchen en Nijmegen. Als Bovag lid staan wij voor kwaliteit. De begrippen klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en vakmanschap hebben wij hoog in het vaandel staan. 

In ons familiebedrijf heerst er een prettige en persoonlijke sfeer, waarin het gewoon leuk is om te werken. Mede door ons gevarieerde occasion aanbod en het multimerk karakter van de werkplaats is elke auto en elke klus weer helemaal anders. Dat geeft doorlopend nieuwe, technische uitdagingen. Geen lopende bandwerk dus. En dat motiveert!

Klanten waarderen onze persoonlijke benadering, hierbij werken wij snel, goed, met duidelijke uitleg en prima service. Een gratis leenauto is beschikbaar bij reparatie en bij het combineren van de apk met een grote beurt is deze apk gratis. Als extra service wassen wij elke auto na afloop van een onderhoudsbeurt.

Onze occasions hebben een all-in verkoopprijs, bij ons geen extra kosten voor rijklaar maken of Bovag garantie, wel zo duidelijk.

Your Name

Marvin Raaijmakers

Werkplaatschef/Verkoper

Marvin is de werkplaatschef en bemant tevens de receptie van Autobedrijf Hans Raaymakers. Na zijn opleiding HTS Autotechniek is hij in 2002 begonnen in het familiebedrijf. Ook zet hij zich in voor de autobranche als voorzitter van de Bovag onderwijscommissie en als voorzitter van het opleidingsfonds van de branche genaamd OOMT. Specialisme van Marvin: klantcontact, magazijn, verkoop, internet, APK keuren, diagnose stellen, offertes, airco, financiering, lease en verzekering.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522
Your Name

Hans Raaijmakers

Directeur/Verkoper

Hans is de mede-oprichter en directeur van Autobedrijf Hans Raaymakers. Hij zit al meer dan 35 jaar in het vak en heeft het bedrijf van begin tot nu opgebouwd. Gestart in juli 1979 en sinds 22 mei 1987 gevestigd aan de Graafseweg 779 in Wijchen. Specialisme van Hans: in -en verkoop occasions en nieuwe auto´s, bedrijfswagens verkoop, schadeherstel, schadetaxatie, leermeester van monteurs.

info@raaymakers-autos.nl
024-6411522
Your Name

Helga Raaijmakers

Administratie

Helga is samen met Hans de oprichtster van Autobedrijf Hans Raaymakers. Ook zij is al meer dan 35 jaar actief in het autobedrijf. Specialisme van Helga: boekhouding.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522

Monteur Mickey

BBL Autotechnicus

Specialisme van Mickey zijn onderhoudsbeurt klein en groot, banden, remmen, uitlaten, distributieriemen, distributiekettingen en koppelingen. Tevens is Mickey op zaterdag aanwezig voor kleine reparaties.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522

Monteur Jeroen

BBL Technisch Specialist

Jeroen volgt bij ons zijn opleiding tot Technisch Specialist, dit doet hij in de BBL leervorm waarbij hij vier dagen in de week werkt en één dag in de week naar school gaat.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522

Gezocht: Stagiair BOL

BOL Allround Autotechnicus

Wij hebben beschikbaar 1 stageplaats voor een stagiair BOL Allround Autotechnicus, voor meer informatie neem contact op met Marvin Raaijmakers.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522