Wie zijn wij

Wie zijn wij
Autobedrijf Hans Raaymakers is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio. Als Bovag lid staan wij voor kwaliteit. De begrippen klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en vakmanschap hebben wij hoog in het vaandel staan. In ons familiebedrijf heerst er een prettige en persoonlijke sfeer, waarin het gewoon leuk is om te werken. Mede door ons gevarieerde occasion aanbod en het multimerk karakter van de werkplaats is elke auto en elke klus weer helemaal anders. Dat geeft doorlopend nieuwe, technische uitdagingen. Geen lopende bandwerk dus. En dat motiveert!

Your Name

Marvin Raaijmakers

Werkplaatschef/Verkoper

Marvin is de werkplaatschef en bemant tevens de receptie van Autobedrijf Hans Raaymakers. Na zijn opleiding HTS Autotechniek is hij in 2002 begonnen in het familiebedrijf. Ook zet hij zich in voor de autobranche als voorzitter van de Bovag onderwijscommissie en als voorzitter van het opleidingsfonds van de branche genaamd OOMT. Specialismes van Marvin: klantcontact, magazijn, verkoop, internet, APK keuren, diagnose stellen, offertes, airco, financiering, lease en verzekering.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522
Your Name

Hans Raaijmakers

Directeur/Verkoper

Hans is de mede-oprichter en directeur van Autobedrijf Hans Raaymakers. Hij zit al meer dan 35 jaar in het vak en heeft het bedrijf van begin tot nu opgebouwd. Gestart in juli 1979 en sinds 22 mei 1987 gevestigd aan de Graafseweg 779 in Wijchen. Specialismes van Hans: in -en verkoop occasions en nieuwe auto´s, bedrijfswagens verkoop, schadeherstel, schadetaxatie, leermeester van monteurs.

info@raaymakers-autos.nl
024-6411522
Your Name

Helga Raaijmakers

Administratie

Helga is samen met Hans de oprichtster van Autobedrijf Hans Raaymakers. Ook zij is al meer dan 35 jaar actief in het autobedrijf. Specialisme van Helga: boekhouding.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522
Your Name

Rik Dorussen

1ste Autotechnicus

Rik heeft zijn MBO opleidingen Autotechnicus, 1ste Autotechnicus en APK keurmeester allemaal doorlopen in ons bedrijf. Specialismes van Rik: diagnose stellen, storing zoeken, onderhoud grote en kleine beurt, remmen, banden, uitlaten, accu´s, elektronica, reparaties en APK keuren.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522
Your Name

Huub Wolters

BBL 1ste Autotechnicus

Huub heeft zijn opleiding Autotechnicus afgerond aan het ROC Nijmegen en is nu bezig aan zijn 1ste jaar MBO opleiding voor 1ste Autotechnicus aan ROC Koning Willem I in Den Bosch. Specialismes van Huub: onderhoud grote en kleine beurt, remmen, banden, uitlaten, accu´s, elektronica, diverse reparaties.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522
Your Name

Sil Derks

BBL Autotechnicus

Sil is bezig met zijn 1ste jaar MBO opleiding autotechnicus aan het ROC Koning Willem I in Den Bosch. Na het behalen van zijn VMBO diploma is hij meteen bij ons aan het werk gegaan als voorbereiding op zijn volgende opleiding. Sil is tevens op de zaterdagen aanwezig als hulp en voor kleine reparaties.

info*raaymakers-autos.nl
024-6411522